Make your reservation now

TASTY CUISINE

Tasty Cuisine

Zascandil is José Luis Camacho´s new gastronomic concept. After 18 years at the head of the Candil has changed location and has been renovated to offer a restaurant with tasty cuisine where fish from the Cantabrian Sea remain the main protagonists of its cuisine.

Restaurant
Restaurant
Menu
Menu
Wines
Wines

This month

Recommendations

Seasonal products mark our cuisine. The seasons of the year, proximity and closeness forge the character of Zascandil. Always fresh and tasty products arrive directly in the kitchen. This month´s suggestions are:

Currently

Our blog

Curiosities, news, novelties and the recipes of Zascandil. The secrets kept by our kitchens that we will discover little by little.

Antroxu sabroso

Antroxu sabroso

07 February, 2020

Desde el viernes 21 hasta el próximo día 25 de febrero ven a celebrar el Antroxu de Gijón a Zascandil. Para esta ocasión hemos preparado un sabroso y tradicional

More info
El jueves de Comadres en Zascandil

El jueves de Comadres en Zascandil

06 February, 2020

En Zascandil celebramos el jueves de Comadres, el próximo 20 de febrero ven a disfrutar de la noche gijonesa con un menú muy sabroso. 

Jamón con tomate Candil

More info
Temporada de Calçots

Temporada de Calçots en Zascandil

03 February, 2020

La temporada de calçots, la cebolla tierna que se come a la parrilla durante los meses de invierno en Cataluña, también llega a Gijón. en Zascandil hemos diseñado

More info

Inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas del Principado de Asturias con Nº R 5020 AS

web design: ticmedia.es
UP