TASTY CUISINE
Zascandil is José Luis Camacho´s new gastronomic concept. After 18 years at the head of the Candil has changed location and has been renovated to offer a restaurant with tasty cuisine where fish from the Cantabrian Sea remain the main protagonists of its cuisine.
This month
Seasonal products mark our cuisine. The seasons of the year, proximity and closeness forge the character of Zascandil. Always fresh and tasty products arrive directly in the kitchen. This month´s suggestions are:
Currently
Curiosities, news, novelties and the recipes of Zascandil. The secrets kept by our kitchens that we will discover little by little.
Ganar una batalla con la cuchara y no con las armas es digno de celebración
Dejar a un lado la lucha para tratar de conquistar al enemigo con el estómago es algo poco
More info
ZASCAdato!!!
El Boletus, la reina de las setas, la reina de septiembre.
El boletus o el hongo es una de las setas más populares y apreciados en el ámbito
More info
Además de su exquisito sabor, cada uno de estos ingredientes de este plato aporta propiedades nutritivas y beneficios para la salud que hacen de este plato una opción no solo
More info